Thomas på Hagmans Tak Mitt AB drivs framåt av nya utmaningar

Thomas Larsson fick upp ögonen för Hagmans Tak Mitt AB genom sin svåger och 2004 inledde han sin karriär på bolaget. Nu 16 år senare trivs han fortfarande lika bra!

Projekt präglade av nya utmaningar

Thomas berättar att varje dag innebär nya utmaningar och att han utvecklas genom kontinuerliga utbildningar.

– Alla projekt kommer med nya utmaningar där taken har olika höjd och vinklar, vilket kan vara klurigt men det är det som gör mitt jobb som tätskiktsmontör så roligt! Att jag trivs så bra tackar jag mina arbetskamrater och chefer för, de är väldigt fina människor och duktiga på det de gör, berättar Thomas.  

Lär upp nyanställda takläggare

Då Thomas har varit med i bolaget länge har han även fått vara med och lära upp nyanställda. Det ger honom extra mycket energi i arbetet, framför allt eftersom han själv trivs så bra och att det har gett lyckade resultat. 

– De jag har lärt upp är väldigt duktiga och har lyckats alldeles utmärkt. De sköter sig själva och det måste betyda att jag har gjort någonting bra, berättar Thomas med glimten i ögat.

Projekt Vivalla

Företagets expandering i Örebro fortsätter med det pågående projektet Vivalla Författargatan, där Thomas arbetar tillsammans med arbetskamraten Jesper. Projektet omfattar byte av tätskikt och hängrännor, med en omläggning samt tilläggsisolering av 13 hus. Utöver detta ser han även till att jämt och ständigt hålla sig sysselsatt med att rusta upp sin sommarstuga som ligger utanför Örebro.