Sammanhållningen bidrog till Dannys comeback!

För två år sedan började Danny Donnerman som takläggare på Hagmans Tak Mitt. Men det var inte första gången han satte sin fot på bolaget. Under ett tidigare skede arbetade han på Hagmans Tak men lämnade tätskiktsentreprenören för att testa något nytt. Han insåg sedan vilket bolag han ville arbeta på och återvände därmed till Hagmans Tak Mitt. Den här gången hade han dessutom med sig sin kumpan Sani. 

Danny och kollegan Sani Kovacevic är vana vid att arbeta sida vid sida och har under de senaste åren arbetat tillsammans i flera projekt. När Danny valde att göra comeback på Hagmans Tak var det naturligt att även Sani inledde sin karriär på bolaget då de följt varandra sedan gymnasiet. Just nu arbetar de tillsammans på projekt Örnsköldsgatan 91-145 i Örebro, ett projekt som innebär omläggning av närmare 3 000 kvadratmeter tak.

– Det är ett roligt projekt som kräver planering och struktur. Det är även viktigt att respektera alla som bor här då projektet innefattar privatboenden, berättar Danny.

Löpande kommunikation med andra yrkesgrupper
Variation motiverar Danny. Varje dag inkluderar olika typer av arbetsmoment, material och arbetsgrupper. Projekten innebär allt från planering av utförande till löpande arbete och kommunikation med rörmokare, elektriker och andra yrkesgrupper som tillsammans strävar efter samma mål – en lyckad slutbesiktning. 

– Det är ett varierande arbete som kräver god struktur och samarbetsförmåga. Det är en härlig känsla när man varit delaktig hela vägen till slutbesiktning, fortsätter Danny.

Danny anser att en av de främsta anledningarna till bolagets framgång är den goda sammanhållningen som Hagmans Tak Mitt karaktäriseras av. För att stärka sammanhållningen umgås de även utanför jobbet och Danny har många fina minnen från resor, teambuildingövningar och andra aktiviteter tillsammans med sina kollegor.

– Det är halva grejen, att ha kul ihop och hålla ihop. Då blir dessutom jobbet effektivare och roligare, avslutar Danny.