Ronny lättar inte på gasen – full fart framåt

För 15 år sedan fick Hagmans Tak Syd en ny ägare och vd – en livsglad arbetare vid namn Ronny Sellgren. Med tidigare erfarenheter som barnskötare, vd för ett åkeri och grundare av en markentreprenad samt ett stort intresse för gamla amerikanska bilar – finns det inte mycket som kan bromsa Ronnys driv.
– Min drivkraft är hantverket och att skapa starka relationer!, inleder Ronny. 

Det som karaktäriserar Ronny må vara hans fallenhet för entreprenörskap, något som berikat honom med erfarenheter och kompetenser inom många områden. Idag är det dock fullt fokus på entreprenaden Hagmans Tak Syd där Ronny arbetar aktivt för att säkerställa kvalitativt arbete och leverera det bästa till kunden.

– På Hagmans gör vi i stort sett allt till gamla och nya kunder – vi tackar aldrig nej till ett uppdrag. Vi prioriterar alltid kundens behov och gör vårt bästa för att lösa oförutsedda utmaningar. Det gäller att vara lösningsorienterad, berättar Ronny.


 

Starka kundrelationer i fokus

Ett bevis på att Ronny prioriterar kundernas behov och ser till att leverera ett högklassigt resultat är den långvariga kundrelationen med Landskronavarvet, f.d. Öresundsvarvet. Varvet är det första projektet som Ronny genomförde med Hagmans Tak Syd och den goda relationen består än idag med pågående projekt. 

Vidare prioriterar den multikompetenta vd:n utbildning högt upp på listan och belyser vikten av att säkerställa rätt utbildning för medarbetarna. 

– Vi på Hagmans Tak är auktoriserade av TIB Takentreprenörerna vilket vi är mycket stolta över. Det är viktigt att medarbetarna har rätt utbildning för att garantera kvalitet, säkerhet och utförande för kundernas strikta restriktioner, fortsätter Ronny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En operativ vd

Ronny är delaktig i samtliga projekt, både i planering och praktiskt utförande. Utöver det har han flera sidoprojekt och hobbies. Han kan helt enkelt inte sitta still och prioriterar gärna sina amerikanska bilar och husbyggen framför sömn.

– Jag driver samtliga projekt med stor glädje och engagemang!, avslutar Ronny.