“Jag trivs med att arbeta ute på projekten med hantverket”

Hagmans Tak Mitt har förstärkt teamet med flera rutinerade hantverkare, däribland Roger. Med bakgrund som snickare, plåtslagare och tätskiktsmontör i drygt 10 år i både egen regi och som anställd är vi glada över att han började hos Hagmans Tak Mitt i vintras. Roger har lång erfarenhet i branschen och har erfarenhet av olika typer av projekt.

– Jag trivs med att arbeta ute på projekten med hantverket. I min tidigare roll på ett annat företag kom jag längre bort från det och det var en av anledningarna till att jag sökte mig hit. Här hos Hagmans Tak känner jag att jag kan utvecklas.

Vilka projekt tycker du mest om?

– Det är omväxlingen i projekten. Nyproduktion är roligt på sitt sätt, det är mer material att ta rätt på och mer samspel mellan fler yrkesgrupper. Men samtidigt finns det fördelar med omläggning. Då brukar allt rulla på väldigt bra. Det är endast ny papp som ska läggas och ibland en tunn isolering.

Hur trivs du här på Hagmans Tak?

– Jag trivs jättebra och gillar att arbeta ute. Det var något som jag kände innan jag började – att jag ville ut igen. Min kollega Danne är dessutom en toppenkille att arbeta med. Vi har bra chefer och det är raka puckar, det gillar jag!