Oskar är uppvuxen på taket

Oskar är en av våra tätskiktsmontörer och han är rent av sagt nästan uppvuxen på taket. Han har gått i sin fars fotspår och tagit sig an livet på höga höjder. Sedan närmare 4 år är han en del av vårt team och nu huserar han för det mesta på Tjörn. Tack vare att han bor på Orust kan vi på Hagmans Tak ta oss an fler projekt i områdena runt omkring.

– Jag har lärt mig av den bästa, min far. Han lurade in mig på samma spår tidigt och jag började sommarjobba med honom. Jag trivs på Hagmans Tak för att jag som montör har frihet under ansvar. Det är härligt att jobba ute och att vi har olika typer av projekt.

Vad är det bästa med tätskiktsyrket?

– Att det är fritt och att det är skönt att arbeta ute.

Vilka projekt tycker du bäst om?

– Jag gillar att det är många olika projekt och att vi inte är på samma ställe hela tiden. Vi har bland annat gjort omläggningar på Volvos lokaler, ett reningsverk på Orust och nu senast på Skärhamns Frys AB där vi dessutom monterade infästningar för solceller.

Vad gör du när du inte klättrar på tak?

– För det mesta leker jag med barnen. Jag och min sambo har 2 pojkar på 3 och 6 år, så det är ingen lugn stund. Annars spelar jag fotboll i division 7, det är ett intresse som jag tog upp igen nu i år.