Olofsson Bygg valde Hagmans Tak för Pizza Huts nya restaurang i Hallunda

Olofsson Bygg är en byggentreprenör som startade som familjeföretag redan 1970. Med stort fokus på kvalitet och nytänkande har man idag nått en omsättning på 140 miljoner kronor och har ett 50-tal anställda. När Olofsson Bygg fick uppdraget att uppföra Pizza Huts nya restaurang i Hallunda valde man Hagmans Tak för det viktiga takarbetet.
– Vi har bra erfarenhet av dem sedan tidigare samarbeten. De vet vad vi förväntar oss och löser det på ett professionellt sätt. De gör rätt jobb från början, en bra samarbetspartner, säger Glenn Svensson, vd på Olofsson Bygg.

Nyproduktionen av Pizza Huts restaurang i Hallunda uppfördes och färdigställdes under sommaren. Hagmans Tak anlitades för att lägga det ca 400 kvm stora taket på restaurangen och förse det med tätskikt och isolering.

– De är utförde arbetet professionellt och hantverksmässigt och vi är väldigt nöjda med deras insats, säger Glenn.

Olofsson Bygg är ett företag med stora ambitioner som alltid månar om kvalitet och kravspecifikationer i de uppdrag de utför för sina kunder. Det är viktigt att välja underentreprenörer med samma synsätt. Hagmans Tak har under lång tid levt upp till byggföretagets förväntningar.

– Det är enormt viktigt för oss att ha bra och pålitliga partners i de uppdrag vi utför och att samarbetet fungerar bra. Hagmans Tak har vi anlitat för flera projekt genom åren och vi är genomgående väldigt nöjda med samarbetet, säger Glenn.

Han menar att grunden till Olofsson Byggs framgång ligger i det kvalitetstänk som genomsyrar hela verksamheten. En del av det består i att alltid kunna presentera realistiska och väl specificerade kostnadskalkyler för kunden.

– Hagmans Tak är inte bara väldigt kunniga i det de gör, de är också till stor hjälp för oss i kalkylskedet. De levererar snabba och väl underbyggda offerter, vilket underlättar mycket för oss i vårt uppdrag som byggentreprenör, menar Glenn.

Första spadtaget till Pizza Huts nya restaurang i Hallunda togs i juni 2016 och de första pizzorna började serveras i den splitternya restaurangen i november. Olofsson Bygg är nöjda med byggprojektet som helhet, och inte minst med insatsen från Hagmans Tak.

– De vet vad de gör, de levererar i tid, de levererar enligt offert och är på det hela taget lätta att samarbeta med. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Hagmans Tak i framtiden, avslutar Glenn.