Vi söker
dig!

Hagmans Tak är en total
tätskiktsentreprenör

Vi på Hagmans Tak söker tätskiktsmontörer och underentreprenörer!

Där många ser ett tak, ser vi trygghet. Där många ser en terrass, ser vi gemenskap. Där många ser väggar, ser vi värme. I över 60 år har vi jobbat för att skapa bättre, tryggare och mer hållbara miljöer.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är serviceinriktad, tekniskt kunnig och lösningsorienterad. Du är utbildad och självgående. Här möts du av en varierande vardag med omfattande projekt och härliga kollegor.

Hagmans Tak finns etablerade i hela Sverige och består av sju lokala entreprenadföretag med omkring 100 medarbetare totalt. Våra kunder finns framför allt inom industrin, byggsektorn, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar samt fastighets- och villaägare.

Låter det lockande?
Fyll i kontaktformuläret och ange vilken ort du är intresserad av så hör vi av oss!
Annars är du varmt välkommen att kontakta respektive region! »

Vill du veta mer?

Vi tar gärna en dialog med dig!
Vi söker både tätskiktsmontörer och underentreprenörer

Joel om att arbeta på Hagmans Tak

”När jag hörde att Hagmans Tak behövde folk för många år sedan slog jag en signal, och sen trivdes jag så bra att jag blev kvar. Mina kollegor är toppen och vi har jäkligt kul tillsammans! Jag har dessutom väldigt bra kommunikation med min närmsta chef. Det ska tilläggas att jag var på ett annat företag en kort period men projekten och kollegorna förde mig tillbaka till Hagmans Tak!”

Hagmans Tak
– ett hantverk med lång historia

Hagmans Tak står för välplanerade projekt, en tydlig tidsplan, hög kvalitet, rutinerade yrkesmän och punktlig leverans. Som komplett takentreprenör erbjuder vi helhetslösningar inom allt från tätskikt och utemiljöer till plåtarbeten.

Vad utgör ett bra team?

God kompetens, engagemang och bra ledning. Vi på Hagmans Tak värnar om våra medarbetare och vill alltid ge dem de bästa förutsättningarna. Vi är otroligt tacksamma över våra team på Hagmans Tak!

“Vi har varierande projekt och alla har sin charm. Det var jäkligt kul när vi gjorde en omläggning på en villa med skärgården som utsikt. Det var en arkitektritad villa med mycket jobb på få kvadratmeter. Det krävdes speciallösningar som vi fick komma fram till på plats och det är något som är återkommande i alla projekt – att vi får lösa roliga utmaningar som uppstår. Större projekt är också väldigt roliga för att det går att se framstegen tydligt. Känslan av att göra ett bra jobb sporrar oss att göra bättre!”
/Petter, tätskiktsmontör

Bli en del av oss på Hagmans Tak

Vill du bli en del av oss?

Kontakta respektive region! »

Auktoriserade av Sveriges Takentreprenörer

Vi är auktoriserade av Sveriges Takentreprenörer och deras arbete med utbildning är betydande för branschens utveckling. För oss är det av yttersta vikt att vara auktoriserade, inte minst för att allt fler beställare har det som krav för att säkerställa kvalitet och säkerhet. Därför är det en självklarhet för oss att våra tätskiktsmontörer ska gå montörsutbildningen som branschorganisationen har.