Lars Wallin är ny vd på Hagmans Tak Stockholm AB

Sedan årsskiftet är Lars Wallin vd på Hagmans Tak Stockholm AB – för andra gången. Med lång erfarenhet inom både branschen och företaget tar han sig åter an rollen som vd, med siktet inställt på långsiktiga samarbeten och förstklassiga slutresultat.
– I en utmanande period där corona har påverkat många av oss är det avgörande med tydlig kommunikation och att vi bibehåller ett lösningsorienterat synsätt och lugn, inleder Lars.

Hundar, båtliv, jakt – och byggnation. Lars Wallins intressen cirkulerar kring aktiviteter utomhus; preferenser som är näst intill essentiella som vd för ett entreprenadföretag. Lars karriär på Hagmans Tak inleddes 1994, då han intog rollen som arbetsledare. Sedan dess har han hunnit skaffa sig bred erfarenhet inom både branschen och företaget.

– Vi tror på ständig utveckling. Vi gick från att vara sex stycken takläggare till att idag omsätta 70 miljoner i snitt, det gör att vi behöver tänka i nya banor och ta nästa steg som genomgående tema, berättar Lars.

Med sin kompetens inom ledning, projektledning och medarbetaransvar ska han nu föra Hagmans Tak Stockholm AB i en ny riktning.  

– I dagsläget strävar vi efter att omstrukturera företaget, effektivisera organisationen och bygga hållbara relationer. Efter en genomgående analys av såväl kunder som projekt öppnar vi nu för nya möjligheter att hjälpa våra kunder långsiktigt, vilket skapar lönsamhet för båda parter, berättar Lars.

Förstklassiga slutresultat 

Ett av företagets fokus är att säkerställa långsiktiga samarbeten. Med kunder inom en bred arena, hos både allmännyttiga och privata företag, är det viktigt att alltid ligga i framkant, oavsett projekt. Rekommendationer leder till nya kunder – och att hålla ett förstklassigt slutresultat är därav av största vikt. 

– Vi har bred erfarenhet av tätskikt och har byggt upp ett stort och tryggt kontaktnät under årens gång, vilket gynnar både oss och våra kunder! Att befinna sig i en positiv spiral, där goda ord ger oss fler projekt, är oerhört roligt. Det är dessutom en bonus när kunder väljer att återkomma till oss för ytterligare projekt, berättar Lars.

Hagmans-Tak-Stockholm-Lars-Wallin-vd

Ett lösningsorienterat synsätt 

I en tid då stora delar av entreprenadbranschen drabbas av pausade projekt på grund av covid-19 krävs anpassning och tydlig kommunikation. Dessa två faktorer menar Lars är avgörande för hanteringen av en utmanande period. Att bibehålla ett lösningsorienterat synsätt och lugn gentemot medarbetare är alltid ett huvudfokus för företaget, och därmed även av största vikt just nu.

– Det är en väldigt speciell situation vi befinner oss i. Våra ledord framåt är långsiktighet, tydlig kommunikation och hög kompetens, avslutar Lars.

Lars-Wallin-Hagmans-Tak-Stockholm