Möt Kalle – en av våra tätskiktsmontörer

Kalle är en av våra tätskiktsmontörer och han har varit en del av Stockholmskontoret sedan 2009. Han huserar mestadels i Roslagen där han uppskattar lugnet och varierande projekt.

– Hagmans Tak är den enda arbetsgivaren jag har haft sedan jag gick ut byggprogrammet på gymnasiet. Jag hörde via skolan att de tog in praktikanter och jag låg på och frågade flera gånger innan jag till slut fick en plats! Sedan dess har jag varit kvar – mycket tack vare projekten, att jag får jobba här i Roslagen och de jag jobbar närmast.

Vilka projekt uppskattar du mest?

– Jag gillar projekt som inkluderar olika grejer, såsom nytt tätskikt, plåt och finlir kring luckor. Vi åker runt till olika ställen och har ett varierat arbete!

Har du några tips till nya tätskiktsmontörer?

– Det är en fin balans mellan att jobba snabbt och samtidigt leverera hög kvalitet. Vi på Hagmans Tak har lång erfarenhet och skulle aldrig lämna något halvgjort. Det handlar mycket om hur man är som person och jag tror att man gynnas av att vara driven, hungrig på att lära sig nya saker och komma med egna lösningar i projekten. Att visa att man vill framåt.

Vad gör du när du inte briljerar på taket?

– Det blir en hel del padel! Vi är ett gäng här i Norrtälje som har kört aktivt tillsammans sedan padelboomen. Förr tävlade jag i bodybuilding men jag har insett att det finns viktigare saker som jag hellre lägger tiden på; min familj med sambo och två barn.