Hagmans Tak Stockholm söker tätskiktsmontörer

Är du tätskiktsmontören vi söker?

Vi på Hagmans Tak Stockholm söker dig som är serviceinriktad, tekniskt kunnig och lösningsorienterad. Du är utbildad och självgående. Här möts du av en varierande vardag med omfattande projekt och härliga kollegor.

Om tjänsten

Som tätskiktsmontör hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med projekt av stor variation. Vi utför alla typer av tätskiktsentreprenader – från takomläggningar och gårdar till terrasser och balkonger. Som anställd hos Hagmans Tak arbetar du på ackord vilket ger dig stor möjlighet att påverka din lön.

Hagmans Tak lägger stor vikt vid att ha bra och välutbildad personal. All vår personal får möjlighet att få sitt yrkesbevis genom Sveriges Takentreprenörers tätskiktsutbildning. Vi utbildar och utvecklar även personalen fortlöpande genom montörsutbildningar tillsammans med våra materialleverantörer.

Lön

  • Kollektivavtal
  • Ackordslön

Kvalifikationer

  • 2 års erfarenhet som tätskiktsmontör
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Om Hagmans Tak Stockholm AB

Vi har arbetat med tak och tätskikt i över 50 år och har vårt säte i Skärholmen med områdeskontor i Norrtälje. Vårt verksamhetsområde omfattar Stockholms län, Uppsala län samt Roslagen.

Vi är ett stabilt, tryggt och välrenommerat företag med stor och bred kundbas. Våra kunder är framför allt byggnads- och fastighetsbolag samt allmännyttan.

Hagmans Tak är medlem i och auktoriserad av branschorganisationen Sveriges Takentreprenörer.

Sök tjänsten

Skicka ett mail till stockholm@hagmanstak.se   eller slå oss en signal på 08-710 96 00.