Hagmans Tak Norr AB ökar tillgängligheten med filial i Timrå

Hagmans Tak har sedan länge varit väletablerade i de norra delarna av landet. Arbetet har utgått från kontoret i Gävle där företaget har bedrivit sin verksamhet i närmare 25 år. Under 2020 valde de att utöka sin tillgänglighet och öppna upp en ny filial i Timrå – med fokus på att komma ännu närmare för att tillgodose sina kunders behov.

Nära samarbete med industrin

Hagmans Tak Norr har arbetat upp ett välkänt renommé i regionen sedan start. De har exempelvis etablerat återkommande avtal med många av de största industrierna och arbetar tätt med det kommunala bolaget Mitthem AB. Stefan Winqvist, vd och ytterst ansvarig, har varit verksam inom bolaget i över 30 år och ser mycket positivt på expansionen. 

– Det känns riktigt bra med vår nya filial! Nu kan vi fungera som tätskiktsentreprenör för ännu fler kunder och bredda vårt erbjudande till kranskommunerna i Timrås närområde. Arbetet har rullat på utan problem, med logistik, material och medarbetare. Vi har även förlängt vårt avtal med industriföretagen i området till 2023, vilket är otroligt roligt!, inleder Stefan.

Betydelsefullt arbete för kommunala byggnader

Stefan ansvarar framför allt för kontoret i Timrå, medan Kristoffer Bäckström håller ställningarna i Gävle. Gemensamt för de båda är arbetet med kommunala byggnader såsom skolor och förskolor – som i Timrå präglas av ett nära samarbete med Mitthem AB. 

– Under vintrarna arbetar vi mycket med snöskottning på kommunala byggnader. Vi har bland annat varit ute på ett par förskolor där stora mängder snö samlas på taken. Då åker vi ut och skottar av taken för att öka tryggheten för barnen som vistas där – ett betydelsefullt samarbete som vi är glada över att kunna bidra till, avslutar Stefan.