Hagmans Tak Mitt söker tätskiktsmontörer

Är du tätskiktsmontören/plåtslagaren vi söker?

Vi på Hagmans Tak Mitt söker dig som är serviceinriktad, tekniskt kunnig och lösningsorienterad. Du är en utbildad och självgående tätskiktsmontör eller plåtslagare. Här möts du av en varierande vardag med omfattande projekt och härliga kollegor.

Ort

Områdena runt Örebro och Karlstad.

Om tjänsten

Som tätskiktsmontör/plåtslagare hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med projekt av stor variation. Vi utför alla typer av tätskiktsentreprenader – från takomläggningar och gårdar till terrasser och balkonger. Som anställd hos Hagmans Tak arbetar du på ackord vilket ger dig stor möjlighet att påverka din lön.

Hagmans Tak lägger stor vikt vid att ha bra och välutbildad personal. All vår personal får möjlighet att få sitt yrkesbevis genom Sveriges Takentreprenörers tätskiktsutbildning. Vi utbildar och utvecklar även personalen fortlöpande genom montörsutbildningar tillsammans med våra materialleverantörer.

Lön

  • Kollektivavtal
  • Ackordslön

Kvalifikationer

  • 2 års erfarenhet som tätskiktsmontör
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Om Hagmans Tak Mitt AB

Vi har arbetat med tak och tätskikt i över 50 år. Vi är ett stabilt, tryggt och välrenommerat företag med stor och bred kundbas. Våra kunder är framför allt byggnads- och fastighetsbolag samt allmännyttan.

Hagmans Tak är medlem i och auktoriserad av branschorganisationen Sveriges Takentreprenörer.

Sök tjänsten

Skicka ett mail till mitt@hagmanstak.se eller slå oss en signal på 019-44 60 70 (Örebro) eller 054-120 404 (Karlstad).