Fantastiska kollegor och chefer – grunden till ett bra samspel

För närmare två år sedan började den före detta bagaren Jesper Andersson på Hagmans Tak Mitt AB. Fast besluten att han ville syssla med hantverk, trivs Jesper väldigt bra som tätskiktsmontör – omgiven av fantastiska kollegor och chefer. 

När Jesper insåg att bagaryrket inte var något för honom började han som lärling på Hagmans Tak Mitt AB. Lärlingsperioden gav honom arbetserfarenhet och förståelse för branschen och idag har Jesper varit anställd i närmare två år. 

Ett arbete med bred variation

Jesper uppskattar möjligheten att få arbeta utomhus och älskar den variationen som finns i arbetet, med allt från omläggningar till nyproduktion.

– Ingen dag är den andra lik och det är det bästa med mitt jobb. Jag uppskattar även förmånen att få lägga upp mina dagar själv, det skapar en enorm frihet, berättar Jesper.

Bra samspel med andra yrkesgrupper

Just nu arbetar Jesper och kollegan Thomas med projektet Vivalla Författargatan. Projektet är en omläggning samt tilläggsisolering av 13 hus, där de är montörer från flera olika yrkesgrupper. 

– Att kunna samarbeta är A och O på Hagmans Tak eftersom vi arbetar med andra yrkesgrupper på varje projekt. Därför blir vi bra på att anpassa oss efter varandra och får ett väldigt bra samspel!, avslutar Jesper.