Ett värdefullt tillskott till teamet

Joel är en av våra rutinerade tätskiktsmontörer i Sundsvall! Med sina dryga 18 år i branschen har han hunnit samla på sig värdefull erfarenhet. Att han skulle bli tätskiktsmontör var ingen slump med tanke på att flera i hans släkt har arbetat inom samma yrke. Under 2022 började han hos oss på Hagmans Tak och det är vi väldigt glada över!

Vad är det bästa med jobbet som tätskiktsmontör?

– Att göra jobbet så snyggt som möjligt är alltid roligast! Om man försöker göra det så snyggt det går blir det per automatik tätare, för att man är noggrannare. Därför är jag hellre noggrann än snabb.

Vilka projekt föredrar du?

– Jag gillar när jag får ta ett projekt från början till slut. Har jag påbörjat något vill jag helst avsluta det. Hos Hagmans Tak får jag dessutom ofta jobb i närheten av hemmet och det underlättar familjelivet. På tal om familj så har min pappa lagt taket på flera av de projekt vi nu är delaktiga i – det är lite roligt!

Hur skulle du beskriva gemenskapen?

– Jag trivs med att jobba med Jönsson. Vi har bra dagar tillsammans! Utöver det har vi gemensamma träffar där vi till exempel kollar på hockey eller går ut och äter.