Ett projekt som främjar kvaliteten på framtidens bostäder

Hagmans Tak Mitt AB arbetar för närvarande med en omfattande etablering i Örebro. Inom det engagemanget ingår bland annat ett projekt på Författargatan i Vivalla där företaget finns på plats för att byta tätskikt på 13 hus. Ett viktigt arbete för att rusta upp bostadsområdet – och för att främja kvaliteten på framtidens bostäder.

Omfattande projekt 

Projektet på Författargatan i Vivalla innefattar omläggning av tätskikt på 13 hus, motsvarande 9 000 kvadratmeter. Det arbete som Hagmans Tak genomför är att byta hängrännor och plåtgarnering samt att tilläggsisolera 6 500 av de kvadratmeter som omfattas. Resterande yta behöver ny omläggning – ett gediget arbete som innebär en rejäl upprustning. 

Arbetet utförs åt ÖrebroBostäder AB som är beställare och på plats har vi tio montörer från fem olika yrkesgrupper som samverkar. Projektet är en långsiktig satsning inför framtiden och därmed används även hållbara material med hög kvalitet – gällande tätskikten fortlöper samarbetet med Nordic Waterproofing AB som leverantör av tätskiktet och isoleringen levereras från Rockwool. Hagmans Tak värnar om Örebros tillväxt och är glada över att vara en del av den utvecklingen!