“Att arbeta utomhus och med utsikten från taken är det bästa med jobbet!”

Joakim Claesson studerar till civilingenjör på högskolan i Eskilstuna. Parallellt med sina studier har han under sommaren arbetat som tätskiktsmontör på Hagmans Tak Mälardalen. Med tidigare erfarenhet inom produktion med titlar såsom teamleader och servicetekniker har han bred kompetens inom bygg- och lagerbranschen.

– När jag fick chansen att söka rollen som montör kändes det som ett självklart val! Jag har alltid tyckt om att arbeta med kroppen och mina tidigare erfarenheter inom produktion bidrog till att jag vågade ta mig an utmaningen. Det är verkligen en arbetsplats där man lär sig mycket på plats och kan utvecklas själv genom alla kompetenta kollegor!, berättar Joakim.

Vad var det bästa med ditt arbete som montör på Hagmans Tak?
Att det var mycket frihet under ansvar, och att jag fick arbeta med kroppen. Men det bästa var nog ändå att få jobba utomhus i värmen och med den utsikten uppe på taken!